Borussia Mönchengladbach 2-4 Fenerbahçe Maçı Özeti Golleri 4 Ekim Perşembe

Borussia Mönchengladbach 2-4 Fenerbahçe Maçı bitti. Maçta golleri Fenerbahçe adına Baroni(2),Meireles ve Kuyt atarken, Rakibin gollerini ise De Jong ve De Camargo attı.

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 2-4 FENERBAHÇE
Stat: Borussia Park
Saat: 22:05
Hakemler: Fernando Teixeira Vitienes, Roberto Alonso Fernandez, Manuel Angel Torre Cimiano, Jose Miranda, Cesar Muniz Fernandez, Jose Antonio Teixeira Vitienes (İspanya)
Borussia Mönchengladbach: Marc Stegen, Havard Nordtveit, Martin Stranzl, Roel Brouwers, Filip Daems, Alexander Ring, Tolga Ciğerci, Granit Xhaka, Thorben Marx, Juan Arango, Luuk de Jong
Teknik Direktör: Lucien Favre
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Raul Meireles, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow
Teknik Direktör: Aykut Kocaman
4 Ekim Perşembe günü saat 22:05‘te Borussia Mönchengladbach Fenerbahçe Maçı oynanacaktır.Maçın hemen ardından maç özeti ve golleri sitemizden izleyebilirsiniz.
Süper Ligde şuan 3.sırada yer alan Fenerbahçe Kasımpaşa maçından sonra deplasmanda Uefa Avrupa ligi C Grubunda mücadele eden Almanya ekibi Borussia Mönchengladbach ile karşılaşıyor. Her iki takımda grupta birer puana sahip.
Lige ve Avrupada kötü günler geçiren temsilcimiz Fenerbahçe bu sezon istediği başarılara bir türlü ulaşamıyor. Uefa Avrupal ligi ilk maçında son saniye golüyle galibiyeti kaptıran fenerbahçe ligdede istediği sonuçları alamayınca eleştirilerin hedefi haline geldi. Rakibi Alman tensilcisi Borussia Mönchengladbach ise kendi liginde topladığı 5 puanla 9.sırada yer alırken, rakip filelere 5 gol atıp kendi kalesinde 5 gol yedi.

“Alex oynayacakmı?”

Fenerbahçe’de son 1 aydır neredeyse en sık sorulan soru ise Fenerbahçe takım kaptanı Alex de Souza nın bu maçya oynayıp oynamayacağı konusu. Alex’in Aykut KOcamanla yaşadığı sorunlara rağmen teknik adamın sürekli Alex’i oynatıyor olması bile bu soruya cevap vermiyor. Aslına bakarsanız bu sorunun kesin bir yanıtı yok. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Alexi oynatmak istemediği bilinmesine rağmen sırf eleştiri almamak ve taraftarla iyi geçinmek için Alexi 60-70 dakika oynatıp çıaracağı tahmin ediliyor.
“Baroni Alexin yolunda”
Fenerbahçe teknik adamı Aykut Kocaman2ın Alexi oynatmak istemeyişi ve onunla aralarında olan sorun yüzünde bu seferde Baroni ilede araları açıldı. Alexle olan yakınlığı bilinen Baroninin olan bitenlere tarafsız kalmadığı ve Alexin tarafını tuttuğu bilinmektedir.
“Aykut Kocaman: Gücümüzü görecekler”
Borussia Mönchengladbach maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maça iyi hazırlandıklarını ve bu maçı kazanarak herkese güçlerinin ne kadar fazla olduğunu tekrardan göstereceklerini belirtti. SOn zamanlarda alınan kötü sonuçların gerçeği yansıtmadığını belirten Kurt hoca, bu maçta alacağımız galibiyet için herkes bizi ayakta alkışlayacak dedi.
“Musa Sow: Golüm var”
Fenerbahçe takımının deneyimli ve yıldız forveti Musa Sow bu maçta kesin bir golünün olacağını söyledi. uEFA maçlarına ayrı bir jırs ve istekle çalıştığını belirten yıldız oyuncu gruptaki tüm diğer maçolardada gol atarak herkesi mutlu etmek istediğini belirtti.
“Borussia Mönchengladbach iyi bir takım”
Borussia Mönchengladbach Teknik direktörü ise Fenerbahçe maçı öncesi açıklamlarda bulundu. Fenerbahçelilerin neden kendilerini küçümsediklerini anlayamadığını belirten teknik adam, bizi iyi defans yapan ve kontra atak gücü yüksek olan bir takımız. Bu maçta sahamızda olacağı için Fenerbahçeyi kesinlikle yeneceğimizi düşünüyorum.
Borussia Mönchengladbach forveti ve gol krallığına oynayan Herrmann ise Teknik direktörüne hak vererek bu maçta birden fazla gol atıp 3 puan alarak gruğtan çıkma şansımızı yükseltmek istiyoruz dedi.
MAÇ BİLGİSİ
Maçın adı: Borussia Mönchengladbach Fenerbahçe Maçı
Ne zaman: 4 Ekim Perşembe
Saat Kaçta: 22:05
Hangi Kanalda: Bu Sayfa veya Star Tv