Arka Sıradakiler Umut bittimi Neden Bitti, | Tv-Videosu.Com

Arka Sıradakiler Umut bittimi Neden Bitti,Arka Sıradakiler Umut final bölümü izle,Arka Sıradakiler Umut neden bitiyor,Arka Sıradakiler Umut final bölümü izle,Arka Sıradakiler Umut final sahnesi izle
Arka Sıradakiler Umut 27 Aralık Pazar günü final bölümüyle Fox Ekranlarında

Oktay kendine geldiğinde kendini eli kolu bağlı, çaresiz bir vaziyette bulur. İbo ve Gamze ise Oktay’ın yokluğundan dolayı endişelidir.
Fulya sonunda Tayfun’un ilgisini çekmeyi başarır. Ama olaylar beklediği gibi gelişmez. Okulun deposunda Tayfun’un saldırısına uğrar. Tayfun bu olaydan yakasını kolay kurtaramaz. Okuldan ayrılmak zorunda kalır. Okuduğu sürece herkese karşı nefretle dolan Tayfun intikam için acımasız bir plan yapar.
Ahmet’in kirli yüzü gittikçe su yüzüne çıkmaktadır. Durumdan şüphelenen İbo Kenan’la birlikte Ahmet’in evine girer. Burada buldukları fotoğrafları gören Gamze aslında Ahmet’in çok farklı biri olduğunu anlar. Oktay’la Umut’un fotoğrafı da Ahmet’in evinden çıkınca Ahmet tek şüpheli haline gelir. Gamze ve İbo Ahmet’i takip ederek Oktay’ı bulurlar. Ama Gamzelerin gerçeği öğrendiğini anlayan Ahmet aynı anda Umut’u alıp kaçmaya başlar. Oktay ve Gamze Umut’u kurtarmak için peşlerine düşer. Amansız kovalama sırasında Umut?un da içinde olduğu araba Gamze ve Oktay’ın gözleri önünde büyük bir kaza yapar.
Okulda ise Tayfun terör estirmektedir. 10C sınıfı Tayfun’un karşısında en zor sınavını verir.