Babam İçin 2. Bölüm Fragmanı | Fragman Videosu

Babam İçin 2. Bölüm Fragmanı,Babam İçin yeni Bölüm Fragmanı,Babam İçin son Bölüm Fragmanı,Babam İçin,Babam İçin 2. Bölüm Fragmanı,Babam İçin 11 aralık pazar 2. Bölüm Fragmanı


Fox da Yeni dizi heyecanı Babam İçin

Orhan, eşine ve ailesine düşkün dört çocuklu bir gümrük memurudur. Delidolu eşi sayesinde evde neşeli, düzenli ve huzurlu bir hayat yaşayan, işyerinde prensiplerinden taviz vermeyen, hayatını ailesine ve akrabalarına adamış olan Orhan’ın aldığı bir haber ile tüm hayatı kökünden sarsılır. Hayal ettiği kadar uzun süre ailesi ile olamayacaktır ve onları kaderine terk etmeden önce yoluna koyması gereken çok şey vardır. Bu zorlu yolculukta o ailesi için fedakarlık yaptığını zannederken, aslında ailesinin her ferdi ona minnet borcunu ödemek için canını dişine takacaklardır. Orhan hayatının en büyük ve belki de son dersini ailesinin kendi için gösterdiği çabadan alacaktır.

Duka Film’in yapımcılığını üstlendiği Ahmet Katıksız’ın yöneteceği Babam İçin dizisinde Hasan Kaçan, Altan Gördüm, Nurcan Eren, Deniz Alan gibi oyuncular yer alıyor..

Babam İçin 11 Aralık Pazar akşamı FOX TV ekranlarında sizlerle buluşacak..