Beş Kardeş Dizi Oyuncuları ve Fragmanı Videosu





Beş Kardeş Dizi Oyuncuları ve Fragmanı Leyla İle Mecnun dizisi oyuncularının yeni dizisi Beş Kardeş Oyuncuları belli oldu Beş Kardeş Dizisi  O isimler Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ve Osman Sonant olacak.

Leyla ve Mecnun ekibinin önemli isimlerinden Onur Ünlü, Ay Yapım’la anlaştı ve “Beş Kardeş” isimli bir komedi dizisi için kolları sıvadı. Leyla Ve Mecnun’un hayranları diziyi heyecanla bekliyor.

Beş Kardeş Dizisi Konusu

Birbirine zıt 5 kardeşin eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak olan dizi için “Leyla ile Mecnun dizisinde İsmail abi karakteri olarak büyük beğeni toplayan Serkan Keskin, ilk anlaşılan oyuncu oldu. Keskin, yeni dizide de 4 kardeşin abisini canlandıracak.



Beş Kardeş Dizisi hangi kanalda

Beş Kardeş dizisi henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli değil.

[player image='http://fragmanozeti.net/wp-content/uploads/2014/07/Be%C5%9F-Karde%C5%9F-Dizi-Oyuncular%C4%B1-ve-Fragman%C4%B1.jpg']http://www.youtube.com/watch?v=-qaK5XgCox8[/player]

 

 

Beş Kardeş Dizi Oyuncuları ve Fragmanı

Konu İçin => Beş Kardeş Dizi Oyuncuları ve Fragmanı



Beş Kardeş dizisi hangi kanalda , Beş kardeş dizisinde çalan şarkı , Beş Kardeş erdal bakkal , Beş Kardeş ismail abi , Beş Kardeş mecnun , Beş Kardeş ne zaman başlıyor



Fragman İçin => Beş Kardeş Dizi Oyuncuları ve Fragmanı