12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak Videosu





12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak...

Fox TV zor bir seçime giriyor. Yaz ayları reyting rekortmeni dizisi Kiraz Mevsimi ve Karagül arasında seçim yapmak zorunda kalacak Fox TV karar veremiyor.

Karagül cuma günleri reyting rekortmeni dizisi oluyordu. Hem de Medcezir , Yalan Dünya gibi önemli yapımların karşısında birinci olmayı başarıyordu. Bu yaz ise cuma günü yine rating rekoru Kiraz Mevsimi dizisindeydi. Ancak kanal karar veremiyor. Çünkü Kiraz Mevsimi cuma günleri aldığı reyting yaz dönemi en çok izlenen yapımı oldu. Şimdi Medcezir başlayınca Kiraz Mevsimi ezer mi?

FRAGMANOZETİ editörleri olarak bu konuyu dizinin hayranlarına soracağız. Alacakları karara göre kararımızı vereceğiz. Kiraz Mevsimi mi Karagül mü yayınlansın 12 Eylül cuma günü?



12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak

Konu İçin => 12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak



12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak , 12 Eylül Fox Kiraz Mevsimi mi Karagül mü , cuma günü kal mü kiraz mevsimimi yayınlanacak , fox da kiraz mevsimi mi karagül mü , fox tvde cuma günleri karagül mü kiraz mevsimi mi olacak , karagül 12 eylül 2014 , kiraz mevsimi 12 eylül 2014 , kiraz mevsimi mi karagül mü



Fragman İçin => 12 Eylül Cuma Kiraz Mevsimi Mi Karagül Mü Hangisi Yayınlanacak