Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı Videosu





Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı Gülru’nun, Gülfem’in teklifiyle ilgili yaşadığı büyük hayal kırıklığı, müştemilatı karıştırır. Gülru, Gülfem’e kendini göstermek için iyice hırslanır. Müştemilatta sert rüzgarlar eserken Gülfem’in Ömer’in ailesi için düzenlediği parti, Cihan’ın akıl almaz öfkesiyle tam bir can pazarına döner.


Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı Ve Özeti Köşkteki tehlike,  Gülfem’i Cihan’ın duygularıyla yüzleşmeye mecbur bırakırken,  Gülru ve Ömer arasında yeni bir dönemin başlamasını sağlar. Yaşananlar Mert’in Ömer’den iyice rahatsız olmasına neden olur.  Bu sırada,  Salih ve Mert’in babası Recep beklenmedik şekilde karşı karşıya gelir. Babalar arasında yaşananlar Gülru ve Mert’i köşeye sıkıştırır. Gülru, kendini hiçbeklemediği bir anda, hayatının en önemli kararını verirken bulur.


Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı Konusu Hakkında Yorumlarınızı Bizlerle...

Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı

Konu İçin => Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı



Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. fragmanı , Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı , Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı izle , Güllerin Savaşı 7. Bölüm izle , Güllerin Savaşı 7. Bölüm özeti , Güllerin Savaşı 7. Bölümde çalan şarkı , Güllerin Savaşı 8. Bölüm 2. Fragmanı 2 Eylül Salı , Güllerin Savaşı 8. Bölüm 2. Fragmanı izle , Güllerin Savaşı 8. Bölüm özeti



Fragman İçin => Güllerin Savaşı 7. Bölüm 2. Fragmanı 26 Ağustos Salı