Deniz Yıldızı Nehir (DENİZ SİPAHİ) Kimdir? Videosu





DİZİMİZE KATILAN YENİ OYUNCU DENİZ SİPAHİ DİZİDE NEHİR KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK...
Deniz Sipahi 1984 doğumlu oyuncu ve şarkıcıdır. Daha önce Akademi Türkiye şarkı yarışmasına katılmış ve burada finale kadar yükselmişti. Devamında arkadaşları ile birlikte kurduğu müzik grubu "Popart" ile sahne almaya devam ederken şan dersleri de alarak ve Sinan Erkoç, Burak Kut ve Ajda Pekkan ile çalışma fırsatını yakalayarak müzikal gelişimini sürdüren Deniz Sipahi ayrıca dizi ve filmlerde oyunculuk yaparak da ismini duyurmaya başlamıştır.


2009 yılında Deniz Sipahi Kız Kaçıran (Fatoş), 2010 yılında Dürüye'nin Güğümleri (Halime), 2011 yılında Bir Kadın Tanıdım'da rol almıştır. Düriye'nin düğümleri dizisinde “Tombalacık Halimem”, “ Zühtü” ve “Dürüyemin Güğümleri” şarkılarını seslendirmiştir. Ayrıca Gökhan Türkmen'in Bir öykü, Pinhani'nin Yitirmeden  adlı şarkılarının klibinde oynamıştır.



Deniz Yıldızı Nehir (DENİZ SİPAHİ) Kimdir?

Konu İçin => Deniz Yıldızı Nehir (DENİZ SİPAHİ) Kimdir?



Deniz Sipahi besteleri , Deniz Sipahi Deniz Yıldızı , Deniz Sipahi Fotoları , Deniz Sipahi Hayatı , Deniz Sipahi Karaborsa , Deniz sipahi kimdir , Deniz Sipahi Kimdir? Deniz Sipahi Biyografi , Deniz Sipahi resimleri , Deniz sipahi sevgilisi , Deniz Yıldızı deniz sipahi resimleriky , Deniz Yıldızı Nehir gerçek adı , deniz yıldızı nehir kimdir , Deniz yıldızı nehir nerelidir , Deniz Yıldızı nehir resimleri , Deniz Yıldızı nehirin söylediği şarkı , Deniz Yıldızı yeni ouncusu nehirin gerçek adı , Deniz Yıldızı yeni oyuncuları , Deniz Yıldızı yeni sezon oyuncusu nehir deniz sipahi kimdir



Fragman İçin => Deniz Yıldızı Nehir (DENİZ SİPAHİ) Kimdir?