Aşkın Bedeli 196. Bölüm Özeti 2 Eylül Salı Videosu





Aşkın Bedeli 196. Bölüm Özeti 2 Eylül Salı Ölümün kıyısından dönen Poyraz ve Sedef, hayatlarındaki tüm sıkıntıların geride kaldığını düşünmektedirler. Fakat eve döndüklerinde onları bekleyen birden fazla kötü bir sürprizle karşılaşırlar.

Aşkın Bedeli 196. Bölüm Fragmanı Veda ve Hayriye vurulan Betül’ü apar topar hastaneye götürmüşlerdir. Betül yaşam mücadelesi verirken, Veda ise katil damgası yemek üzeredir. Dicle’nin tüm yalanlarının ortaya çıkmasıyla Ferhat Dicle’ye sırtını dönmüştür. Dicle’nin bu kez kocası Osman’dan kurtulması kolay olmayacaktır.

2 Eylül 2014 Aşkın Bedeli 196. Bölüm Fragmanı Yaman patlamadan sağ salim kurtulmayı başarmıştır. Gülnara ise bir yandan sevdiğine tekrar kavuşmanın heyecanını yaşarken, diğer yandan da eve dönerek, arkasından çevrilen oyunların hesabını bir bir sormak istemektedir.



Aşkın Bedeli 196. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Hakkında Yorumlarınızı aşağıda Belirtebilirsiniz...  ...

Aşkın Bedeli 196. Bölüm Özeti 2 Eylül Salı

Konu İçin => Aşkın Bedeli 196. Bölüm Özeti 2 Eylül Salı



2 Eylül Salı aşkın bedeli neler olacak , Aşkın Bedeli 196. Bölüm 2 Eylül , Aşkın Bedeli 196. Bölüm Fragmanı ve Özeti , Aşkın Bedeli 196. Bölüm Fragmanı ve Özeti 2 Eylül Salı , Aşkın Bedeli 196. Bölüm izle , aşkın bedeli 196. bölüm tüyoları



Fragman İçin => Aşkın Bedeli 196. Bölüm Özeti 2 Eylül Salı