Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi Videosu





Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi Gülru’nun, Gülfem’in teklifiyle ilgili yaşadığı büyük hayal kırıklığı, müştemilatı karıştırır. Gülru, Gülfem’e kendini göstermek için iyice hırslanır. Müştemilatta sert rüzgarlar eserken Gülfem’in Ömer’in ailesi için düzenlediği parti, Cihan’ın akıl almaz öfkesiyle tam bir can pazarına döner.
Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Köşkteki tehlike,  Gülfem’i Cihan’ın duygularıyla yüzleşmeye mecbur bırakırken,  Gülru ve Ömer arasında yeni bir dönemin başlamasını sağlar. Yaşananlar Mert’in Ömer’den iyice rahatsız olmasına neden olur.  Bu sırada,  Salih ve Mert’in babası Recep beklenmedik şekilde karşı karşıya gelir. Babalar arasında yaşananlar Gülru ve Mert’i köşeye sıkıştırır. Gülru, kendini hiçbeklemediği bir anda, hayatının en önemli kararını verirken bulur.


Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı Konusu Hakkında Yorumlarınızı Bizlerle Paylaşabilirsiniz...
[player...

Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi

Konu İçin => Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi



Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi , Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı izle , Güllerin Savaşı 13. Bölüm özeti , Güllerin Savaşı 14. Bölüm Fragmanı 11 Ekim Cumartesi , Güllerin Savaşı 14. Bölüm Fragmanı izle , Güllerin Savaşı 14. Bölüm özeti



Fragman İçin => Güllerin Savaşı 13. Bölüm Fragmanı 4 Ekim Cumartesi