Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim Pazartesi Videosu





Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim Pazartesi Derya’nın görev icabı Ceyhun ile yakınlaşmasına tahammül edemeyen Ferdi, öyle bir çıkış yapıyor ki, bir anda bütün her şeyi riske atıyor. Ekip, Bahadır’ın aklına gelen fikirle sıkıştıkları kapandan son anda kurtulur. Ancak Meltem’in durumunun belirsizliği çeteyi huzursuz eder.

Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Kandemir, kumarhane baskınından sonra daha fazla dikkat çekmemek için işlere bir süre ara verme kararı alır. Bu süre içerisinde de Meltem’in akıbetini öğrenmeye çalışırlar. Hiçbir ipucu bulamayınca da Kandemir, Derya’dan Ceyhun’u dinleyebilmek için böcek yerleştirmesini ister. Gelişiyle mahalleye damgasını vuran Maşuka’nın rahat tavırları Şehriban’ı çileden çıkarır. Talihsiz kadın her zaman ki iş ortağı Muhtar ile kafa kafaya verip, Maşuka’yu bir an önce Almanya’ya geri gönderme planı yapar.

Altın avcısı Hayati, Gıyas’a ters gidince ufaklık, babasını Nevizadeler’e...

Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim Pazartesi

Konu İçin => Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim Pazartesi



Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim 2014 , Ulan İstanbul 16. Bölüm izle , Ulan İstanbul 16. Bölüm Özeti 6 Ekim Pazartesi , Ulan İstanbul 17. Bölüm Fragmanı 13 Ekim 2014 , Ulan İstanbul 17. Bölüm izle , Ulan İstanbul 17. Bölüm Özeti 13 Ekim Pazartesi



Fragman İçin => Ulan İstanbul 16. Bölüm Fragmanı 6 Ekim Pazartesi