28-29 Nisan Teog Sınavı Soruları Kolay mıydı Zor muydu Yorumları


28-29 Nisan Teog Sınavı Soruları Kolay mıydı Zor muydu Yorumları


Her ders için adaylar 20 soruluk test sınavlarına tabi tutulacaklar. Sınavlar için adaylara 40 dakika süre veriliyor. Her sınav arasında ise öğrencilerin dinlenmesi için 30 dakikalık süre verilecek.Sınavları kaçıranlar gerekli mazerete sahiplerse mazeret sınavına girebilecekler.

Teog sınavı zor muydu bu sorunun cevabını siz değerli okuyucularımızdan bekliyoruz. Böylece teog sınavı zor muydu kolay mı sınava giren tüm adaylarla anlık olarak tartışabilecekğiniz bu sayfada tüm görüşleri ve kendi görüşlerinizi aktarabilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar dilerken teog sınavı zor muydu yorumlarınızı bekliyoruz.

hümeyyraa @iremmmmm :aynen kesi̇nli̇kle b
teogzede : o prizma sorusu b olucak arkadaşlar emini̇m
dsgghgj @eda : bende a yaptım herkes b diyoo
iremmmmm :prizma sorusu b eminim her idasınadavarım
dsggtrh : ya prizmayı a yaptım o nasıl soruu ya cevabını bilen var mııı biri a desin nolur
mert : mat prizma sorusu ?
ceren :iptal soru varmı ?
teogs : hic...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

2. dönem teog soruları nasıldı , 2. dönem teog yorumları , 2014 8. sınıf teog sınavları kolaymıydı , 28 29 nisan 8. sınıf merkezi sınavları yorumları , 28 29 nisan 8. sınıf merkezi sistem soruları yorumları , 28 nisan teog Yorumları , 28-29 Nisan 8. Sınıf Teog Soruları Kolay mıydı Zor muydu , 8. sınıf teoog sınavları hakkında öğrenci öğretmen yorumları , TEOG 28 29 Nisan yorumları , teog soruları kolay mıydı , teog soruları zor muydu 28-29 nisan 2014 , TEOG Yorumları 2014