Aşkın Bedeli 165. Bölüm Özeti 5 Mayıs Pazartesi


Aşkın Bedeli 165. Bölüm Özeti 5 Mayıs Pazartesi


Aşkın Bedeli 165. Bölüm Özeti 5 Mayıs Pazartesi Poyraz’ın Sedef’i bulmak üzere pavyona gelişi olaylı olur. Yaman’dan Günara’nın ailesinin İstanbul’a yerleştiğini öğrenen Sedef, tüm kırgınlığına rağmen panyondan kurtulmanın tek yolunun Poyraz’la birlikte gitmek olduğunu fark eder.

Aşkın Bedeli 165. Bölüm Fragmanı Fakat Poyraz’ın, Sedef’in kendine ne kadar öfkeli olduğunu öğrenmesi uzun sürmeyecektir.Veda, Ender ve Hayriye; Poyraz’ın Sedef’i bulduğunu öğrendiklerinde sevinçle Haznedarların evinin yolunu tutarlar. Ferhat, haberi Özge’ye vermek ister. Özge ve Ferhat’ı hastanede bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

5 Mayıs Pazartei Aşkın Bedeli 165. Bölüm Fragmanı Taner, Poyraz’ın adamları tarafından ele geçirilmeden pavyondan kaçmanın bir yolunu aramaktadır. Nil ise Poyraz tarafından kovulmanın eşiğine gelmiştir. Fakat Nil’in elindeki kozlar henüz tükenmemiştir.

Aşkın Bedeli 165. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Hakkında Yorumlarınızı...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

5 Mayıs Pazartesi aşkın bedeli neler olacak , Aşkın Bedeli 165. Bölüm 5 Mayıs , Aşkın Bedeli 165. Bölüm Fragmanı ve Özeti , Aşkın Bedeli 165. Bölüm Fragmanı ve Özeti 5 Mayıs Pazartesi , Aşkın Bedeli 165. Bölüm izle , aşkın bedeli 165. bölüm tüyoları