Aşkın Bedeli 184. Bölüm Özeti 30 Mayıs Cuma


Aşkın Bedeli 184. Bölüm Özeti 30 Mayıs Cuma


Aşkın Bedeli 184. Bölüm Özeti 30 Mayıs Cuma Poyraz gözaltında tutulmaktadır. Poyraz’ın hapse düşmesine dayanamayan Sedef, onu görmeye gider. İkili arasında buzlar erimeye başlayacak mıdır?
Alper’in elinde Poyraz’ı kurtarabilecek bir kayıt vardır. Sedef’i görmeye giden Alper, onu çok büyük bir tercih yapmaya zorlayacaktır.

Aşkın Bedeli 184. Bölüm Fragmanı Alper’le Sedef’in konuşmasını dinleyen Selen ise yeni planlar yapmaktadır. Hastaneye kaldırılan Veda’nın durumu bütün ev ahalisini oldukça üzer. Günün sonunda Veda ile ilgili öğrenilecek gerçek, herkesi perişan edecektir.

30 Mayıs 2014 Aşkın Bedeli 184. Bölüm Fragmanı Gülnara bir yandan Elmas’ı idare etmeye çalışırken, diğer yandan da Taner’den paranın yerini öğrenmenin peşindedir. Dicle’nin sakladığı geçmişi peşini bırakmaz. Dicle’nin geçmişinden gelen birisi, onu oldukça zor durumda bırakacak gibi görünmektedir.

Aşkın Bedeli 184. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Hakkında Yorumlarınızı...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

30 Mayıs Cuma aşkın bedeli neler olacak , Aşkın Bedeli 184. Bölüm 30 Mayıs , Aşkın Bedeli 184. Bölüm Fragmanı ve Özeti , Aşkın Bedeli 184. Bölüm Fragmanı ve Özeti 30 Mayıs Cuma , Aşkın Bedeli 184. Bölüm izle , aşkın bedeli 184. bölüm tüyoları