Aşkın Bedeli 186. Bölüm Özeti 3 Haziran Salı


Aşkın Bedeli 186. Bölüm Özeti 3 Haziran Salı


Aşkın Bedeli 186. Bölüm Özeti 3 Haziran Salı Dursun Ağa Poyraz’a iyice bilenmiştir. Bilerek Poyraz’ın üzerine giden Dursun Ağa, sonunda kavga çıkarmayı başarır. Poyraz yolun sonuna gelmiş gibi görünmektedir. Betül’ün teklifini kabul eden Sedef ve Hayriye, Veda’ya belli etmeden boşanma kâğıdını ona imzalatmanın peşindedir. Veda kendisine imzalatılmaya çalışılan kâğıdı son anda fark edebilecek midir?

Aşkın Bedeli 186. Bölüm Fragmanı Azad’ı kurtarmak için Taner’le evlenmek zorunda kalacak olan Gülnara büyük bir üzüntü içindedir. Elmas’ın telefonunda Taner’in mesajlarını gören Gülnara, Elmas’ın oynadığı oyunu anlamak üzeredir.

3 Haziran 2014 Aşkın Bedeli 186. Bölüm Fragmanı Alper’in elinde Nil’in kaydı olduğunu öğrenen Selen, büyük bir şok yaşamaktadır. Selen için harekete geçme zamanı gelmiştir.
Ferhat’ın gerçekleri öğrenmesinden korkan Dicle, Burmalı Asiye’den yardım ister. Oldukça ağır bir bedel karşılığında Dicle’ye...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

3 Haziran Salı aşkın bedeli neler olacak , Aşkın Bedeli 186. Bölüm 3 Haziran , Aşkın Bedeli 186. Bölüm Fragmanı ve Özeti , Aşkın Bedeli 186. Bölüm Fragmanı ve Özeti 3 Haziran Salı , Aşkın Bedeli 186. Bölüm izle , aşkın bedeli 186. bölüm tüyoları