Karagül 49.Bölüm Fragmanı 13 Haziran Cuma


Karagül 49.Bölüm Fragmanı 13 Haziran Cuma


Karagül 49.Bölüm Fragmanı ve Özeti Ebru karşısına çıkan adamlarla baş etmeye çalışırken, Fırat yardıma koşar. Fırat’ın Ebru’ya olan aşkı bu sefer onu çok ciddi problemlerle karşı karşıya bırakır.

13 Haziran 2014 Karagül 49. Bölüm Fragmanı Kendal’ın Ebru için hazırladığı plan hiç tahmin etmediği sonuçlar doğurur. Fırat’ın başına gelenler konağa bomba gibi düşer. Ebru konaktakilere karşı tek başına ayakta durmak zorundadır. Baran Kendal’ın söylediklerine anlam vermeye çalışır ve Narin’e ne demek istediğini sorar.

Sırrının altında kaybolan Narin, Baran karşısında iyice sıkışır. Ada başlarına gelecek felaketten habersiz, Serdar’a olan aşkını yaşarken; diğer tarafta Maya farklı duygular yaşamanın heyecanındadır. Ebru Fırat’ı kurtarmanın yollarını ararken, asıl kâbusun içine kendi düşer.

Karagül 49.Bölüm Fragmanı Özeti yorum ve eleştrilerinizi yorum olarak belirtiniz.

[player image='http://fragmanozeti.net/wp-content/uploads/2014/05/Karag%C3%BCl-48.B%C3%B6l%C3%BCm-Fragman%C4%B1-6-Haziran-Cuma.jpg']http://www.youtube.com/watch?v=kGao2gd1Yao[/player]

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Karagül 49.Bölüm fragmanı 13 Haziran Cuma , Karagül 49.Bölüm fragmanı izle , Karagül 49.Bölüm özeti , Karagül 50.Bölüm fragmanı 30 Haziran Cuma , Karagül 50.Bölüm fragmanı izle , Karagül 50.Bölüm özeti