O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler


O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler


O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri için ilk olarak Sibel CAN ile görüşüldü.
O SES TÜRKİYE JÜRİSİ BELLİ OLDU
O Ses Türkiye yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni jüri üyelerini belirlemek için harekete geçti. İddiaya göre Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüri üyeliği için Sibel Can ile görüştü. Fakat Sibel Can O Ses Türkiye'de yer almak için ilginç isteklerde ve astronomik bir rakam talebinde bulundu.
O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler
Programı hakeretlendirmek için yeni isimlerle görüşen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışması için Sibel Can'a gitti. Sibel Can, jüri üyeliği yapmak için bölüm başına 180 bin TL talep etti. Ayrıca Sibel Can'ın istekleri bununla da bitmedi. Sibel Can, O Ses Türkiye jüri üyelerini kendisi belirlemek istiyor. Tarkan ve Meryem Uzerli'nin O Ses Türkiye üyeleri arasında yer almasını isteyen Sibel Can'ın talebinin kabul edilip edilmeyeceği merak konusu.





O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler Hakkında yorularınızı...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri belli oldu , O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri kim seçildi , O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler , O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri Kimler olacak , O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri meryem üzerli mi , O Ses Türkiye 2014 Jüri Üyeleri tarkan mı , O Ses Türkiye 2014 Jüri üyesi sibel can mı