Karadayı 73.Bölüm Fragmanı 2 Haziran Pazartesi


Karadayı 73.Bölüm Fragmanı 2 Haziran Pazartesi


Karadayı 73.Bölüm Fragmanı 2 Haziran Pazartesi Babasını ölümden kurtarmak için düşmanını özgürlüğüne kavuşturmayı göze alan Mahir, Turgut’u ikna etmeyi başarır. Turgut’u yakından tanıyan Feride ve Mahir bu kez oyunu onun kurallarına göre oynamayı kararlaştırır. Turgut özgürlüğüne kavuşmak için hem hapishane savcısına ifade vermek hem de Süleyman Savcı cinayetine dair sakladığı maddi bir kanıtın Mahir’in eline geçmesini sağlamak zorundadır.

2 Haziran Karadayı 73.Bölüm Fragmanı Feride evini açtığı belki de Bahar’dan boşalan yeri doldurmak için yakınlaşmaya çalıştığı Suna’nın aslında muhbir olduğunu öğrenmiştir. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaktadır ve Suna’ya çok kızgındır. Suna eşyalarını toplayıp Feride’nin evinden ayrılır. İstifa etmekte kararlı olan Feride’yi durdurmak isteyen Suna son hamlesini yapar.

Karadayı 73.Bölüm Fragmanı Ve Özeti Orhan ustalıkla babasından gerçekleri saklamayı başarmıştır ama bunun...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Karadayı 73.Bölüm Fragmanı 2 Haziran Pazartesi , Karadayı 73.Bölüm Fragmanı izle , Karadayı 73.Bölüm özeti , karadayı 74.Bölüm Fragmanı 9 Haziran Pazartesi , Karadayı 74.Bölüm Fragmanı izle , Karadayı 74.Bölüm özeti