Aşkın Bedeli 185. Bölüm Özeti 2 Haziran Pazartesi


Aşkın Bedeli 185. Bölüm Özeti 2 Haziran Pazartesi


Aşkın Bedeli 185. Bölüm Özeti 2 Haziran Pazartesi Taner ve Dursun Ağa Poyraz’ın üzerine giderek onu köşeye sıkıştırmaya çalışırlar. Poyraz ise, yapılan haksızlıklara karşı çıkarken, oldukça büyük bir belaya bulaşacak gibi görünmektedir. Alper’in elinde Poyraz’la ilgili bir koz olduğunu anlayan Selen, Alper’i sıkıştırmaktadır. Alper, aklındaki planı Selen’e açıklayıp açıklamamanın tereddüdünü yaşamaktadır.

Aşkın Bedeli 185. Bölüm Fragmanı Sedef bir yandan Poyraz’la ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Veda’nın ameliyatı için para bulmaya çalışmaktadır. Bu yüzden Mümtaz’la konuşmaya giden Sedef ve Hayriye; Betül’ün yapacağı teklif karşısında büyük ikilemde kalırlar.

2 Haziran 2014 Aşkın Bedeli 185. Bölüm Fragmanı Dicle ve Tuğrul konuşurken gelen Ferhat, bütün gerçekleri öğrenmenin eşiğine gelmiştir. Gülnara’yı çok zor bir durum içinde bırakan Elmas, Taner’e bütün gerçekleri anlatmak üzeredir.

Aşkın Bedeli...

daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

2 Haziran Pazartesi aşkın bedeli neler olacak , Aşkın Bedeli 185. Bölüm 2 Haziran , Aşkın Bedeli 185. Bölüm Fragmanı ve Özeti , Aşkın Bedeli 185. Bölüm Fragmanı ve Özeti 2 Haziran Pazartesi , Aşkın Bedeli 185. Bölüm izle , aşkın bedeli 185. bölüm tüyoları